Înapoi

Călătorește cu Troleibuzul…

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Călătorește cu Troleibuzul Turistic Nou!

Prima excursie – prima impresie! Te invităm să faci cunoștință cu orașul Chișinău într-o călătorie cu Troleibuzul Turistic!

Timp de o oră te vei plimba comfortabil pe străzile orașului și vei afla despre istoria, cultura  și viața orășenilor. Vei admira adevărate opere arhitecturale și vei afla curiozități  despre orașul Chișinău. Toate acestea le vei cunoaște cu ajutorul audio ghidurilor, care vor fi difuzate în limbile română, rusă și engleză.                                  Troleibuzul Turistic Sightseeing este un proiect dedicat sărbătoririi a 585 ani de la prima atestare documentară a localității Chișinău (anul 1436) și a început să călătorească pe străzile orașului în fiecare weekend, începând cu 1 august 2021.

Vă invităm în călătorie! Începem de lângă Arcul de Triumf!

În perioada de vară ( 1 aprilie – 31 octombrie):
I rută: ora 12:00 (excursie în l. rusă)
II rută: ora 14:00 (excursie în l. engleză)
III rută: ora 16:00 (excursie în l. română)
În perioada de iarnă ( 1 noiembrie – 31 martie):
I rută: ora 12:00 (excursie în l. rusă)
II rută: ora 14:00 (excursie în l. engleză)
III rută: ora 16:00 (excursie în l. română)
Capacitatea de îmbarcare în troleibuzul turistic va fi permisă în limita a 22 de persoane, așezate pe scaune, iar copii până laani, în mod obligatoriu, urmează a fi însoțiți de un părinte sau adult.
Prețul pentru o călătorie cu troleibuzul turistic este de 30 lei.
Important !!!
Pe perioada stării de urgență în sănătate publică generată de situația pandemică, în mod obligatoriu urmează a fi asigurate măsuri de prevenire și control al răspândirii infecției COVID-19.
Locație