Înapoi

You are here!

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

You are here!

 Cele 𝟓 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐚𝐥𝐚𝐭̦𝐢𝐢 cu 𝟒𝟎 𝐝𝐞 𝐨𝐛𝐢𝐞𝐜𝐭𝐢𝐯𝐞 sunt primele rândunici în proiectul de lungă durată lansat de către Primăria  Chișinău – Indicatori pentru turiști „𝐘𝐨𝐮 𝐚𝐫𝐞 𝐇𝐞𝐫𝐞”!
Acest proiect are ca scop facilitarea orientării în spațiu a turiștilor capitalei în raport cu obiectivele care pot fi vizitate în raza de 500 m de la locul aflării lor 👣
👉 Cele 5 instalații „𝐘𝐨𝐮 𝐚𝐫𝐞 𝐇𝐞𝐫𝐞” sunt plăci realizate din alamă de diferite configurații, care copiază exact conturul pavajului din locul în care se află, devenind astfel părți integrante ale stratului pietonal. Fiind montate în intersecții și locuri cheie ale capitalei urmează a fi descoperite în mod întâmplător de către trecători, astfel devenind ghizi „pietonali” – ghizi utili pentru locuitorii și oaspeții capitalei.
👉Pe suprafețele lor sunt marcate obiectivele turistice din apropiere, sunt gravate denumirile străzilor pentru o mai bună orientare în spațiu. Suplimentar este gravat și un QR code, care duce pe platforma on-line www.visit.chisinau.md, unde sunt descrise mai detaliat obiectivele turistice marcate pe instalații.
Iată unde se află locațiile:
📌 𝟏.𝐏𝐫𝐢𝐦𝐚̆𝐫𝐢𝐚 𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐂𝐡𝐢𝐬̦𝐢𝐧𝐚̆𝐮
📌 𝟐.𝐓𝐮𝐫𝐧𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐀𝐩𝐚̆
📌 𝟑.𝐂𝐚𝐬𝐚 𝐇𝐞𝐫𝐭̦𝐚
📌 𝟒.𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐬𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐚 𝐬𝐭𝐫𝐚̆𝐳𝐢𝐢 𝐌.𝐁𝐚̆𝐧𝐮𝐥𝐞𝐬𝐜𝐮 – 𝐁𝐨𝐝𝐨𝐧𝐢 𝐬̦𝐢 𝐛-𝐝𝐮𝐥 𝐒̦𝐭𝐞𝐟𝐚𝐧 𝐜𝐞𝐥 𝐌𝐚𝐫𝐞 𝐬̦𝐢 𝐒𝐟𝐚̂𝐧𝐭
📌 𝟓.𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐬𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐚 𝐬𝐭𝐫𝐚̆𝐳𝐢𝐥𝐨𝐫 𝟑𝟏 𝐚𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭 𝟏𝟗𝟖𝟗 𝐬̦𝐢 𝐀.𝐏𝐮𝐬̦𝐤𝐢𝐧
Locație