Înapoi

Expoziția „Comunitate în…

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Expoziția „Comunitate în solitudine”

Expoziția „Comunitate în solitudine” s-a deschis recent la Chișinău  și va fi activă până pe 9 septembrie a.c.

WASP Studios în parteneriat cu Asociația Oberliht invită publicul din Chișinău la vernisajul expoziției „Comunitate în Solitudine”. 

Prezentarea expoziției „Comunitate în solitudine” și activitățile conexe acesteia la Chișinău fac parte din proiectul „Trasee și Dialoguri Itinerante. Arta în comunitate”.

Expoziția „Comunitate în solitudine” are ca tematică principală solitudinea și noile forme de-a fi împreună. Artiștii participanți în cadrul expoziției surprind prin creațiile lor implicarea în diferite micro-cosmosuri sociale, realizează o analiză subiectivă a rolului comunităților artistice/non-artistice în politica de recuperare din criza „Covid 19”. În pofida faptului că în prezent se mai vorbește puțin despre repercursiunile contextului pandemic, acestea continuă să existe și să ne afecteze viața de zi cu zi.

Expoziția  reunește lucrări din medii diverse de expresie artistică, de la fotografie, video-art, sculptură, instalație, realizate de Matei Bejenaru (Iași), Valeria Barbas (Chișinău), Anna Bantiuc (Chișinău), Andrei Mateescu (București), Gabriela Mateescu (București), Liliana Mercioiu Popa (Timișoara), Ghenadie Popescu (Chișinău).

Expoziția va putea fi vizitată gratuit între 26 august și 9 septembrie, la Casa Zemstvei (str. Al. Șciusev 103, Chișinău), de joi până sâmbătă, în intervalul 16:00- 20:00.